Möten och Feedback

8 september, 2015

Hej från en fullspäckad tisdag!

Startade morgonen med datorn i knät i soffan – önskar att jag kunde göra det varje morgon. Gör att dagen känns så mycket bättre. Lite ”me-work-time” med en kopp kaffe i lugn och ro. Det är min kopp av thé – eller tja kaffe! Sen var det dags att bege sig in till stan (wohoo inte kontorsdag!). Där blev det möte med marknadsfokus – och förhoppningsvis kan vi spinna vidare på detta. Det återstår att se.

Sen blev det lunch på mitt nya favoritkaffé, Waynes vid nedgången till Hötorgetstunnelbana. Det ser inte mycket ut för världen. Men är ofta lugnt, och har trevlig personal och wifi. Helt enkelt ett bra ställe att sitta och jobba på mellan 2 möten. Och vad jag uppskattar en sådan dag! Passade på att svara på lite mail och boka lite resor inför kommande veckor. Som ser ut att bli rätt intensiva. Lunchen var riktigt bra – sallad med rökt lax! Uppskattar att man får välja om man vill ha Quinoa, bulgur eller inget. Om man vill ha dressing och om man vill ha bröd. Idag lyxade jag till det med hela kitet – mums!

IMG_2197

Sen blev det iväg på en föreläsning med Sveriges Ingenjörer om Ledarskap och Feedback. Hade också lite tur och vann tävlingen där man tävlade om att få en workshop kring feedback för sitt bolag. Så nu blir det workshop på Certex – det tror jag kan vara riktigt bra! Frågan är om det är ledningsgruppen eller säljarna som ska få den – återstår att se. Ska bolla med säljchefen imorgon!

Sen var jag påväg hem och Emelie ringde, en gammal – fast yngre – kompis som jag inte pratat med sen innan sommaren. Superkul att snacka lite. Jag och Emelie är sämst på att höra av oss till varandra, hon är sämst på att svara på sms och jag är sämst på att ringa – så ja – det gör att vi inte hörs så ofta. Men när vi gör det är det alltid jättetrevligt och jag undrar varför vi inte gör det oftare. Hoppas att vi hamnar lite närmare varandra på sikt – det vore skoj. Eskilstuna – Luleå och Linköping-Bawtry och Linköping- Stockholm är liksom inte perfekt…

Sen blev det hem, slänga i sig lite mellanmål och vända i dörren mer eller mindre. Banankakan från igår och lite yoghurt blev det innan träning. Dagens pass var med Oliver och det var riktigt bra och precis sådant som jag behöver träna. Benstyrka och få ut kickarna. Massor med roundhouse och några headkicks – samt attacker med stegbyte. Riktigt roligt pass!

Sen blev det hem – duscha, alltid lika skönt! Och lite broccoli med grilladkyckling och några finncrisp med ädelost (som fanns kvar sedan förra veckans matlagning) Inte jättelyxigt, men ganska gott!

Nu sitter jag i soffan med lite småont i höften, tror typ någon nerv eller nått kommit i kläm, för det kommer liksom pulserande smärta genom benet. Väldigt skönt! Men det går nog över medans jag sover! Har troligen antingen A. överansträngt den, B. sträckt den, C. fått en nerv i kläm eller D. sluta lek läkare….

Over and out!

 

0

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Emelie 9 september, 2015 at 10:58

  Men det är väl det som är definitionen av en äkta vänskap enligt citatet: ”True friendship isn’t being inseparable, it’s being sperated and nothing changes”. Tycker det stämmer in mycket bra på oss och det är så skönt tycker jag. Men det vore ju toppen om vi kunde vara lite närmare varandra i distans också i framtiden :) Kram!

  • Reply daysbyju 9 september, 2015 at 11:35

   Åh :) Ja det tycker jag verkligen! Det är alltid som vi pratade igår när vi väl hörs (minus lite dålig koll på vad som hänt senaste 3månaderna typ ;)

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.