AW på Kalas

21 december, 2017

Det är en typiskt bra torsdag när man firar in kompisens julledighet med AW på Kalas!

Mängden julmat hittills är fortfarande väldigt, väldigt låg. Däremot mängden mat hittills är inte så låg. Inte för att jag klagar. Alla som känner mig vet att jag älskar mat. Därav anledningen till att hitta en glädje i att träna också. De hänger liksom ihop.

Idag blev det vitlöksbröd, parmarullar med färskost och sötpotatisfries till förrätt tillsammans med Mathilda. Sen blev det höjden av lyx – Pasta Carbonara, och avslutade med en efterlängtad, vintrig Irish Coffee. Mumma!

AW på Kalas

Foten har också bestämt sig för att totalstrejka så all form av träning involverad sätta-press-på-foten är utesluten tillsvidare. Vilket ju då råkar vara rätt mycket! Funderar på att hitta en spinningcykel imorgon! Vad jag har gjort? Good Question. Nio idea!! Troligen har jag väl trampat snett och inte tänkt på det. Har fått ont på utsidan av foten, typ som att den krampar. Sjukt oskönt och dök upp i måndagskväll. Förhoppningsvis går det väl över lika snabbt som det kom. Någon som har någon aning om vad det kan vara. Hälsporre är ju liksom i hälen och detta är på utsidan av foten, i mitten. Jättekonstigt.

Men förut om det har det varit en mycket bra dag. Hunnit med lite fixande av julklappar så känner mig rätt redo för julen nu!

 

0

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.