30 days of Yoga – True

4 januari, 2018

Okey – kommer ni ihåg att jag körde 30 dagar Yoga i rad i somras. Hur skulle ni kunna glömt? Inte så att jag glömde att nämna det direkt! Nu var det dags igen – 30 days of yoga – True.

Efter att ha prövat Yoga i Hossegor när jag var på surfcamp blev jag mer positivt inställd till det där ”flummet” som många höll på med. Jag insåg att jag var katastrofalt stel (eller ja, insåg… igen…) och att det kanske fanns något att hämta i yoga. Rätt lärare är verkligen grunden. Madeleine aka Miss Inka som höll i yogan i Hossegor var riktigt bra. En chill skate-brud som fastnat för yoga!

Där och då började jag inse att yoga är ett superbra komplement till andra sporter. För att hitta rörlighet, att lära känna sin kropp, hitta muskler och rörelser som man inte visste man kunde göra innan och bara slappna av lite. Att den dessutom gör en mindre stel och får kroppen att kännas bättre överlag (läs bra för kontorsnissar) var en bonus. Jag vill också flagga för att med rätt lärare är det inte så mycket flum. Man behöver inte tro på Buddah och ha stora brallor. Det räcker med en skön tröja och ett par hederliga träningstights. (Just nu har jag inte ens min yoga-matta och ja det fungerar att köra rakt upp och ned på golvet mellan sängen och garderoben också. Lite mindre mjukt och lite mer trångt. Men det går, alldeles utmärkt faktiskt!)

30 dagar yoga

Mellan sängen och garderoben blir det inte så bra Yoga-foton, så den här från sommarens 30-dagars yoga från räcka istället!

Just därför ger jag mig nu på True med Yoga with Adriene. Adriene är ett youtube-fenomen inom online-yoga. Och det finns en anledning. Tjejen är grym! Här kan vi snacka relaxed. Garvar åt sig själv, gör lite fel då och då och hunden Benji råkar vara ivägen ibland. Men om man inte tar sig själv på så stort allvar går det bra ändå. Alldeles utmärkt faktiskt. Filosofin är enkel – yoga med det du har. Du räcker. Du behöver inte vara vig innan och använda massa fancy-pancy yoga ord. Bara sträck ut armarna som du tycker det känns skönt. Och det funkar!

Så i rätt tid den här gången kör jag #ywatrue (Yoga With Adriene – True) som serien kallas och imorgon är dag 4 av 30. Häng på vettja!

0

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.