Yelp event på Paradiso

17 mars, 2016

Alltså puh. Den här katalogen gör mig crazy! Tur att jag hade ett Yelp event inplanerat ikväll. Första mötet med Yelp-Eliten 2016 från Februari. Kul!

Kämpade på med jobbet fram till kvart i sex och sen svor jag gav upp och gick hem. Den där katalogen är en nerver ending story. Det som är helt okej hela året blir precis vid katalogsläpp så oootroligt viktigt för alla. Anoying? Anoying!

Sådan tur var hade jag en egen mästerkock hemma som hade fixat grillad kyckling och grillad morot och broccoli! Visade sig att jag var sjukt hungrig! Grönsakerna smakade inte jättemycket, men vad gjorde det – mat!

Vi har varit ett riktigt härligt Elite gäng på Rombar Paradiso på söder (vid Mariatorget) och druckit drinkar. Paradiso är experter på Rom och det blev två drinkar på rom. Den första med Rom från Martinique med lime, ananas och fläder. Denna fick jag baserat på att jag ville ha en sur romdrink. Var ju som gjord för mig! Måste ju vara tre av mina favoritsmaker.

  Sen följde en hel massa snack med nya trevliga människor. Älskar när man kan snacka 2h med helt okända människor och det inte känns det minsta stelt! Me like!

Sen blev det den här godingen. Baserat på att jag också ville ha en ned choklad på! En mjölkdrink med vanlig mjölk, grädde och rismjölk och rom så klart. Och med choklad med massa kryddor på toppen. Jag som inte ens gillar mjölkdrinkar tyckte denna var riktigt god. Inte sliskigt söt utan riktigt god!

   

Här kommer hela gängets drinkar 

  
Helt klart värt ett besök om du vill chilla och dricka riktgt välgjorda drinkar!

0

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.