Vi bara glömmer den här dagen okej

9 augusti, 2016

Jag skulle vilja börja inlägget med något spännande kring vilken fantastisk dag jag haft och hur mycket jag hunnit gjort. Sanningen är jag gick upp, åkte till jobbet, fick inte alls så mycket gjort som jag borde (ni vet när man liksom inte kommer igång och det går segt som sirap). Sen när jag äntligen kom igång med att analysera vår kundundersökning så hade liksom allting som möjligen kunnat gå fel, gått fel. Det där om alltings jävlighet liksom! Den var en surdeg förra året och jag såg verkligen fram emot att få ordning på det i år. Och jag var på god väg, innan jag insåg små saker i datan som gjorde stor skillnad och dessutom kommer påverka andra saker. Och nästa års jämförbarhet. Så blä. Dålig jobbdag. Ny chans imorgon. Det var ju å andra sidan inget allt för kritiskt och på det hela taget såg det bra ut. Ett av höstens mål – tänk positivt, det blir vad man gör det till.

Efter att jag hade svurit om det här till båda kollegorna och sedan i bilen till Daniel så blev det i alla fall dags att åka in mot stan. På dagens to-do-lista stod nämligen att hämta upp start-kitet till midnattsloppet i helgen. En grön/turkos T-shirt, tidtagningsmojäng till skon och armband för startgrupp. Så nu är jag kitat och klar. (Nya löpardojor hade dock inte suttit fel börjar bli dålig dämpning i dem). Så trängas lite genom stan, betala lite trängsel avgift, käka en god grillad korv utan för Åhléns (bra idé Danne!, betalat lite parkeringsavgift och lirkat sig ut genom stan.

Sen är det så perfekt planerat att det är något riktigt stort projekt på Enköpingsvägen (dikning+ny asfalt) som gör att det förutom att redan vara långt till jobbet, dessutom är 2st rödljus pga. bara en öppen vägbana + en vakt där man får stå en bra stund + en bra bit uppskrapad väg och om man har otur dessutom broöppning. Och man kan inte ta Södertäljevägen för där är bron paj. Perfekt mjukstart på det här med pendlandet. Förra gången jag pendlade spårade alla tågen ur och jag fick köra bil. Nu verkar snart El-cykel bättre! Positivt, positivt, positivt. Det är i varje fall inte supervarmt på kontoret när det är molning! ;)

Så nu tycker jag vi bara glömmer den här dagen, okej. Nytt försök imorgon!

Untitled

 

0

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.