Veckans Yey och Veckans Nay – Surf och Vila

2 juli, 2017

Alltså den här veckan måste ju börjas med veckans Nay!

Veckans Nay – Vila

Jag åker på ett surfcamp och får inte surfa. Exakt hur lyckat är det? Nej just det. Inte alls. Ordinerad 5-7 dagars vila av läkaren och så var det med det surfcampet. 

Vila i sig har jag ju absolut inget emot. Däremot när den är ofrivillig är den inte lika välkommen. Men jag gjorde det bästa av situationen och hade i ärlighetens namn det ganska trevligt ändå. Men det var många timmar med benet i högläge och många boksidor senare. Tack Mathilda för julklappen jag är snart igenom hela trilogin! 

Veckans Yey – Surf

Efter många dagar vila och oro för att benet inte bättrade sig så började det tillslut se bättre ut. Så efter ordinerad vila hann jag med lite surf. Till och med så pass att det kom med på bild. Så jädra härlig att i alla fall få plaska lite saltvatten och fånga några vågor! Linette, en av surfinstruktörerna, hänvisade till att Sri Lanka och Bali var perfekta för lite mjukare ”level 2” vågor. Så det ligger högt på önskelistan nu. 

Fast vågorna är skrämmande och havet brutalt mäktigt så är det ändå något med surf som alltid lockar tillbaka. Får tacka Joao för att han fick med mig  utbland de stora vågorna trots att Atlanten inte var på sitt bästa humör!

0

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.