Veckans Yey och Veckans Nay – Att inte kunna välja och sega leveranser

6 maj, 2018

Veckans Yey – Att inte kunna välja

Den här veckan hade jag verkligen svårt att välja till veckans Yey. Har varit himla mycket härliga saker på gång och bloggandet i Torsdags kom helt av sig. Låt oss ägna den här veckans veckans Yey åt en liten sammanfattning.

I Måndags var det 30 April även känt som valborgsmässoafton. Nya jobbet klämdagar är högst oklara och det blev jobb som vanligt hela dagen, tills det var dags att langa fram grillen vid 16 tiden. Ja resten vet ni ju redan.

Tisdag var första Maj och alltså en ledig dag. Himla skönt att börja veckan så och väl efterlängtat efter en intensiv start up på nya jobbet. Camilla sov över från Valborg och vi började dagen med långfrukost och snack. Sen blev det mest chill hela dagen, förutom en 40 minuters löptur. En bra dag!

Onsdagen var det dags för jobb igen och det var heldagsmöte på nya kontoret i Kista. Vi hittade en libanesisk lunchrestaurang som var smaskens, precis bredvid Holy Greens (som var super!) och en Sushi restaurang. För att inte nämna icha icha som ligger runt hörnet. Matlåda när man är i Kista är helt klart överskattat! Här snackar vi nämligen inte flottiga pannbiffar och brunsås utan fräsch mat som man faktiskt vill spendera sina pengar på. Måste kolla om det finns Poké Bowls någonstans med! (Det lär det göra!) Avslutade dagen hemma med att njuta av solen och gå en kort promenad.

Veckans Yey - Att inte kunna välja

Torsdagen var det äntligen kontorsdag igen, äntligen eftersom det är de dagarna som man kan spruta ut content och få någonting gjort. Däremot avrundade jag dagen tidigt och begav mig till Stockholm igen. På agendan stod inspirationsföreläsning med Joanna Swica och Anna Wretling som snackade triathlon och alla de där sakerna som man vill veta. Som hur börjar man egentligen cykla med fastklickade fötter och vilken påse är vilken i triahtlon? Inspirerande. Speciellt när de berättade om sina ironmans (galet långt ju!) och Annas upplevelser från Norseman – riktigt coolt.

Joanna Swica och Anna Wretling

Fredagen var det jobb igen, massor av telefon- och webbmöten. Skypemöten (eller Hangouts som vi kör) är grymt bra när man jobbar på distans. Jag pratar med mina kollegor flera gånger om dagen om olika saker – och det är som att vi sitter på kontoret bredvid varandra. Härligt ju! Fredagen avslutades med fredagsfys på Jujustu-klubben. Grymt jädra jobbigt. Jag belönade mig med smarrig sushi!

Veckans Yey - Att inte kunna välja

Var det fint väder så hade vi kommit överens om att familjen Eriks(s)ons lördagsutflykt skulle bli Strängnäsrundan. En cykeltävling på 25, 65 eller 100km. Det var fint väder så vid 07.30 ringde klockan och jag hade alltså käkat frukost strax efter 08 en lördag (!). Vid 09 rullande vi iväg hemifrån och transporterade oss den dryga milen till starten… Mer kring cyklandet tänkte jag berätta på tisdag! På kvällen kom Lovisa förbi på grillat. Var så länge sen vi sågs, satt ute i solen och njöt och babblade och drack alkoholfria bubblor. God Dryck No 1 rekommenderas – lite söt men helt klart godkänd som ersättare när man ska köra!

Det fina vädret fortsatte sen och söndagen spenderades tillsammans med samfälligheten med att vårfixa ute. Vattnet sattes igång, bryggan och flotten oljades, vägen saltades och fönster och dörrar målades. Det var mycket på listan, men vi var många så det gick bra! Inte fy skam att vara ute när det är 20 grader! Ögonen kliar dock nu och allergin hurrar väl inte fullt lika mycket. Söndagen avrundades med storhandling och lite mer grillat.

Så jag den här veckans yey är – att inte kunna välja, eftersom jag överlag varit så nöjd med veckan!

Veckans Nay – Sega leveranser

Jag orkar faktiskt inte klaga så mycket den här veckan. Känns liksom meningslöst att säga att saker är dåliga bara för att. Men ska jag säga något ”men” får det väl bli kliandet i ögonen av pollen och sega leveranser.

De 29e April beställde jag cykelkläder, som jag tänkte ha på Strängnäsrundan. Men fredageftermiddag hade de fortfarande inte lämnat lagret. Visst det har varit helgdagar och så, men borde ju inte ta 4 arbetsdagar att få iväg paketet. Var ju inga stora grejer liksom. Cyckelshorts och en cykeltröja. Hade ju hemskt gärna kört i Powerwomans cyckelställ, eller deras triathlon-set, men 3000kr för en nybörjare är lite too much. Det jag beställde var en tiondel av priset på rea och med tanken på min förmåga att tröttna så är det lagom att börja med! Ja ja fram tills jag ska till Öland borde det ju åtminstone ha dykt upp!

 

0

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Strängnäsrundan - 65km på cykel - DaysbyJuDaysbyJu 8 maj, 2018 at 22:34

    […] här sammanföll ju lite lägligt med mitt besök till PowerWomans inspirationsföreläsning kring triathlon – ja alltså att cykla Strängnäsrundan. Men jag och Daniel hade faktiskt […]

  • Reply Anmäld till Stockholm Halvmarathon - DaysbyJuDaysbyJu 28 juni, 2018 at 22:44

    […] Wretling under våren, när de berättade om sina Ironmans och Anna dessutom om Norseman. Sjukt coola kvinnor som verkligen sliter för både sin karriär och för sin träning. Jag var redan inspirerad av […]

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.