Vart tog vintern vägen?

2 februari, 2017

Ja ärligt – vart tog vintern vägen? Den här gråa massan som vi går om kring i nu i Stockholmstrakten, seriös den är sjukt deprimerande.

Imorse stod jag och valde mellan en tunnare vinterjacka och dunjackan, och valde dunjackan. Jädra tur det, så sjukt rått och kallt.

Hade möte inne istan idag och gick från Östra Station till Wennergren center och höll ju på att frysa öronen av mig. I mössan! Lovisa sa någon gång att jag har mössa från Oktober till April och ja det är väldigt sant. Hatar verkligen att frysa om öronen. Varför ska jag när det finns mössor?!

Idag längtade jag så tillbaka till det här:


Snö, blå himmel och sol. Kallt ja visst, men sådan kyla som man kan stänga ute med en mössa och en tjock jacka. Riktig vinter! Dagar som den här saknar jag Norrland som mest. Eller Åre, Åre funkar också. Men de har inte lika fin dialekt där! 

Annars har dagen bestått av jobb och möten. Hade som jag skrev i början av veckan planerat boxning idag. Men eftersom jag tydligen är 28år och helt osjälvständig letade jag rätt på en ursäkt när Camilla var sjuk och jag inte ville träna ensam. Hur ensam man nu är när man tränar thaiboxning… Å andra sidan tycker jag det var en vettig ursäkt. Pappa opererades nämligen i nacken idag och låg själv och hade tråkigt på ett sjukhus. Tänkte att jag hade i alla fall velat ha besök. Så åkte och hälsade på honom innan jag åkte hem. Allting var under omständigheterna bra. Skönt!

Imorgon är det fredag och ser fram emot en ledig helg. Hoppas på bättre väder och lite ljus på näsan i helgen!

0

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.