Privatchaufför och viltkyckling – en fredag

3 februari, 2017

Det är inte varje dag man agerar privatchaufför. Idag har jag gjort det!

Pappa som opererade nacken i torsdags fick nämligen komma hem redan idag. Vi konstaterade att ryggkirurgin gått framåt rejält på 20år. Känns helt sjukt att bara kunna relatera till saker som hände för tjugo år sedan. (Tidig 30års-kris?) Då var det nämligen inget upp och gå utan nackkrage samma dag. Utan ett betydligt mer omständigt tillfrisknande. Operationen i sig är säkerligen lika avancerad, men teknologin har verkligen gått framåt. Istället för att karva i höften och göra ett stort snitt i halsen, så var det titthål från nacken som gällde.

När operationen gäller ryggraden känns det alltid läskigt, jag menar hur mycket nerver sitter det inte där? Å andra sidan var de ju just att de var i kläm som var det stora problemet. Men allting, ta i trä, verkar ha gått bra och pappan är på fötter redan. Där av mitt uppdrag som privatchaufför.

Eftersom jag jobbar i Täby och operationen var i Upplands-Väsby var det supersmidigt att jag hämtade upp honom när han skulle hem till Etuna. Jag gjorde en deal med mamma och sa att, jag agerar chaufför om du fixar kvällsmat. Den gick hem.
Privatchaufför och viltkyckling - en fredag

Så väl hemma hos föräldrarna, efter en tur i lite snöslask, blev det viltkyckling efter mitt önskemål. Riktigt fin fredagsmiddag! Och några koppar kaffe och skitsnack. Nu blir det lite fredagsmys för mig själv här hemma – något avsnitt Skam kanske?!

0

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.