Våga åk själv!

13 januari, 2017

Om det är något jag lärt mig under de senaste åren så är det våga åk själv! Igår kväll tog jag nattåget från Stockholm mot Åre. Skumpade runt genom snöovädret i Sverige och vaknade upp till ett vackert Åre 07.50.

Våga åka själv - ta tåget

Våga åka själv - till åre

Just nu sitter jag under ett varmt täcke i en hotellsäng, efter en härlig och händelserik dag. Jag hade inte suttit här idag om jag inte vågat åka själv. Om jag inte vågat göra saker själv.

Som alla andra tycker jag att det är superroligt att göra saker med mina kompisar. Men ibland varken kan eller har kompisarna lust att hänga med på diverse aktiviteter jag vill underhålla mig med. Ibland har man tur och lurar med någon annan av bara farten. Som när jag genom att bestämma mig för att åka själv till Frankrike och surfa både fick resesällskap och en god vän på köpet. För att jag ville surfa mer än jag ville vara rädd för att göra det själv.

Och nu sitter jag i Åre. Av fyra anledningar. För att jag verkligen saknat brädåkningen och det var dags. För att jag verkligen vill utveckla min blogg till sin bästa potential. För att jag vill lära känna folk som är riktigt bra på det där med bloggande. Och sist och störst (inte minst alltså) –  för att jag vågade åka själv.

Den enda jag ”känner” här är Linda. Linda har jag träffat två gånger innan på andra bloggevent. Vi har kanske pratat max 15 minuter med varandra tidigare. Man kan alltså ganska säkert säga att jag inte känner någon här. Eftersom vi pratar bloggare så finns det många ansikten man känner igen. Men ingen man känner.

Ändå har jag haft en super torsdag. Åkt bräda och skidor i ett underbart väder. Haft bättre diskussioner än jag haft på länge. Hängt på ett fräscht hotell och omgett mig med folk som är sådär härligt drivna så man bara vill starta fyra bolag av bara farten.

Den här helgen kommer bli awesome! För jag vågade åka själv!

Våga åka själv - till fjällen

0

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Lisa / livet från den ljusa sidan 13 januari, 2017 at 23:04

  Det är SÅ mycket värt att åka själv – och så glad jag är att du gjorde det så jag får hänga med dig!

  Imorrn kör vi – igen! :)

  Skickar med lite resa ensam-inspo ;) http://livetfrandenljusasidan.se/tag/resa-ensam/

  • Reply Julia 14 januari, 2017 at 00:00

   Tack Lisa! Jag är väldigt glad att du gjorde det med! Då ska jag ta och inspirera mig lite! :) Imorgon kör vi!

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.