Tillsammans och yoghurtkvällsmat

23 oktober, 2015

Hej från sjukstugan. En förkylning gör ju en sådär lagom pepp på att laga god mat – efter som smakerna ändå är typ borta. Det jag var sugen på var en fruktyoghurt och bröd med skinka. Så det blev det till kvällsmat. Lyxyoghurt (alltså med smak, för att lyxa till det lite) med ananas och kokos (limited edition som funnits väldigt länge och är så god!), köpt müsli med pumpakärnor och tranbär, riktigt grovt bröd (ni vet en sådan där ”tät klump” som finns på hyllorna bland brödet och ser jättetorrt ut men egentligen är supersaftigt med härligt tuggmotstånd), apelsin, thé och bubbelvatten. Vilken fredagsmiddag!

  
Sen blev det filmen Tillsammans från SVT Play. Har sett den innan och kom ihåg att jag tyckte den var pinsam. Nu förstod man mer de vuxnas dilemman och filmen var bättre. Tänkvärd. Fick bli lite ”det är synd om mig” glass och testade en ny smak av Ben & Jerrys men tänker inte ens ge mig på att försöka stava till namnet. Får ta bild på den nästa gång jag plockar fram burken! God var den i alla fall!

Nu ska jag försöka sova bort förkylningen och kolla status imorgon bitti. Egentligen är det ju självförsvarskursen som jag bokade in mig på mellan 11-16 imorgon – men det är ju träning och vet inte riktigt hur min kropp är upplagd för det. Så ställer klockan på 09 och kollar status då!

0

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.