Ny domän och länkning till Bloglovin

24 oktober, 2015

Följ min blogg med Bloglovin

Hej! Nya domänen är live! Jag hoppas att detta ska kunna ge en mycket bättre användarupplevelse av bloggen!

Passar på att länka in den nya till Bloglovin med. Använder själv bloglovin’ för att veta vad som händer ute i bloggvärlden utan att surfa runt till allas sidor! Följ mig gärna :)

Annars är det rätt lugnt här. Blev förkyld i torsdags så alla dagens aktiviteter har blivit inställda. Alltså ingen självförsvars kurs. Det var tråkigt. Gick upp i morse vid 09 för att göra ett försök. Men när man får ont i huvudet av att göra gröt och läsa en tidning då är det inte riktigt läge att gå på 5h träning. Så jag gick och la mig och sov ett par timmar till istället. Sen blev soffan och en film!Screen Shot 2015-10-24 at 20.19.14Bild lånad från dvdreleasedates.com

In Your Eyes kan verkligen rekommenderas för er som gillar lite romantiska filmer. Idag var det ju bara jag som skulle se på film så då blev det den!

Efter det lite käk, toast önskade sig Daniel – så det blev det också! Och hemgjord Oboy – så lätt att göra och mycket bättre än köpt Oboy. Blanda några matskedar kakao med någon matsked socker i en kastrull, häll i lite grädde värm upp på spisen så det smälter ihop och häll sedan på mjölk och vispa ihop. Ju mer socker desto mer likt oboy, ju mer grädde desto ”tjockare” varmchoklad, ju mer kakao desto chokladigare smak. Blanda precis som du önskar!

Untitled

Men tur att en ”sjukdag” kan göra någon nytta i alla fall. La några timmar på att flytta hela bloggen från Spotlife till min alldeles egna domän. Välkomna! Här hoppas jag att bloggen får utrymme att växa!

Nu blir det nog lite mer film! Trevlig lördagkväll!

0

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.