Taco al pastor och frisbeegolf

16 maj, 2015

Vaknade, kände mig återigen rätt oinspirerad men käkade frukost och sen hade jag och Daniel bestämt oss för att spela frisbeegolf som han hade tjatat om ett bra tag! Som min övriga golfkarriär så uppstår någon slags prestationsångest så fort jag hamnar på något som liknar en golfbana och som vanligt fick jag arghetshets på det hela och gnällde mest om hur dålig jag var och gjorde några usla försök innan jag tog upp frisbeen och tjurade en stund medans Daniel spelade vidare och jag gick efter. Men eftersom dämpades mitt hets och Daniel, lugn som han är, försökte instruera mig om hur jag skulle göra. 15 hål senare så gick det faktiskt rätt okej (alltså jag suger fortfarande men kunde åtminstone kasta några raka!) Efter det tog vi en liten tripp upp på denna kulle som de vanligtvis kör hängflygning från. Och käkade sedan i restaurangen blev Ceasarsallad för mig och kebabtallrik för Danne. 

  
Sen bar det av hemåt till uppsättning av tavlor, visst blev det fint!

 

Sen blev det en sväng till gymmet – ben och dips, eller som jag tyckte det borde varit chips och dip ;) (eller egentligen inte – har ingen förkärlek för chips men är en sötsaksjunkie) Men det blev  i alla fall Taco al pastor till kvällen med fläskkarré som marinerats sedan igår och som Daniel gjort (med lite assistans) och sen hemgjorda vetetortilla! Mums så gott!
 
Nu blir det kaffe och lite pixel junk shooters! 

0

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.