Surfresa utan surf

28 juni, 2017

Hej från ett grått Portugal.

Hade tänkt mig ett peppigt inlägg med sköna surfbilder och barhäng.  Men ibland går det inte riktigt som man tänkt sig!

Kommer ni ihåg veckans Nay i söndags – rött ben som tills motsatsen var bevisad fick vara nässelutslag. 

Tja, det var inte nässelutslag. Men söndagkväll när jag kom hit efter 4,5 timmes flygresa var benet jättesvullet och rött. Måndag morgon googlade jag vad det kunde vara, precis ni vet sådär som man inte ska göra. Gick sedan ut för att käka frukost när jag plötsligt blir helt kallsvettig och det börjar flimra för ögonen. Lägger mig i sängen men blir typ rädd för att jag ska svimma och ingen ska märka det, yrseln blir bättre så klättrar ner men kommer liksom inte så mycket längre. Någon går förbi och jag ber henne kontakta personalen på campet. 

Sitter kvar på golvet, de snackar lite lugnt och jag får lite vatten och känner mig snabbt mycket bättre. Men camp managern frågar om jag har några sjukdomar och jo astma och allergi har jag ju. Så hon kontaktar läkare, för att de ska kolla upp mig. De kommer med en ambulans och ingen pratar engelska och konstaterar att det borde kollas på sjukhus. Så någon gång i sitt liv ska man ju åka ambulans också. Tydligen i ilfart och med blåljus också – lite i överkant med tanke på att jag då var rätt okej.

Sen blev det en dag på sjukhuset med läkarbesök, blodprov och väntan innan man konstaterade att det var en infektion och blev utskriven med surf-förbud och en redig kur penicillin. Perfekt när man är på surfresa!

Så här är jag idag 


Går väl igen nöd på mig, men förbannat irriterande när man är här för att surfa!

Benet är fortfarande mysigt rött och vågar inte göra något ansträngande innan jag tydligt sett att svullnaden börjar gå ned. 


Vad som hänt? Ingen vet!

Men poolen har varit nice, solnedgången fin och Portugal tillmötesgående!


Så kan det gå! Hoppas nu på att benet piggar på sig snart! Har ni varit med om någon resa som inte alls blivit som ni tänkt er?

0

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Sommarlista - DaysbyJuDaysbyJu 17 juli, 2018 at 20:06

    […] Alltings djävlighet tyder väl på att det mesta kan gå fel. Men vi håller tummarna för att det inte gör det! Tänkt positivt! (Förra året var det ju benet som gick fel…) […]

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.