Styrelsemöte och regn

19 maj, 2015

Idag fortsatte det att regna. Tänkte att det äntligen hade slutat när jag tog cykeln till jobbet. Det hade det tydligen inte. För dagen övergick snart i detta evinnerliga  regnande och vid tidpunkten som jag skulle cykla hem så ösregnade det ordentligt. Men vad göra man – är bara att gilla läget, var lite blöt när jag kom hem.

Sprang ju 5an med Daniel igår och planen var att göra det idag med eftersom vi har styrelsemöte med bostadsrättsföreningen och jag inte kommer hinna träna Thai idag. :( Men då jag fastnade på jobbet med jobb och det sedan började ösregna så varken hann eller ville jag ut i ösregnet och springa. Så måndag verkar bli träningen den här veckan. Och söndag hoppas jag. För jag åker nämligen till Frankrike imorgon! 

0

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.