Strategimöte i London

2 oktober, 2018

För er som följer mig på Instagram så har ni sett mina stories från helgen (daysbyju). Jag har nämligen varit iväg på strategimöte i London med jobbet. Åkte i måndags morse och kom hem igår kväll.

Det har varit en intensiv helg. Minst sagt. Mestadelen av fredagen spenderades på resande fot, med några timmars arbete väl framme på hotellet. Det är också där jag spenderat mest tid. På Warren House. Riktigt fint ställe!

Strategimöte i London

Strategimöte i London – Warren House

Fredagkväll avrundades med gemensam middag och det var många nya ansikten som jag inte hade träffat, annat än via mail, tidigare. Alla hade förbeställt mat och hade bordsplacering och jag var imponerad över att ingen behövde komma ihåg vad de beställt för flera veckor sedan, och min allergi var under kontroll hela helgen! Skönt!

Lördag

Lördag morgon började 06.20 i receptionen med löpning till Richmond Park och cirkelträning i parken mellan olika naturliga redskap. Som tricepsövningar på stockar, axelpress med kompis, burpees på dagvåt äng och tävlingsmoment runt utlagda jackor. Utan ett uns av mat i magen trodde jag det skulle vara tufft. Men faktum är att det gick riktigt bra. Och jag älskar att jag nu mer tillhör de som inte stånkar och stönar och håller på att dö. Utan tillhör de som springer utan att flåsa så mycket och gör plankan utan att falla ihop. Den mindre vältränade lilla flickan inom mig jublar.

Efter en timme ute, en skön varm dusch för att blir ren och uppvärmd efter blöta kläder var det gott med scrambled eggs och riktigt frukost. Klockan 09.00 började helgens riktiga schema. Där efter var det full fart fram tills vi åkte hem på måndag eftermiddag.

Dagen inleddes med lite siffror, sen ledde Ontocore förmiddagens (som också blev eftermiddagens) häftigaste diskussion och satte ribban för resten av helgen. Det var alltså det genuina mötet som jag pratade om i veckans yey.

England bjöd på fint väder och lunchen kunde intas utomhus – den här helgen var definitivt den sista utomhuslunchen på några månader (i alla fall om det inte kommer någon oplanerad resa).

 

Lunch ute - Warren House

Strategimötena avlöste varandra och inte förens precis innan middagen vid 20, var det dags att ”call it a day”. Monstruös mötesdag. Precis som resten av förra veckan – mycket känslor. Men summan av kardemumman var att det ändå var en väldigt bra, om än saftig, mötesdag!

Kvällen avrundades med 3-rätters och trevligt sällskap. Det är roligt att vara på ett bolag där människor från hela världen möts, med helt olika bakgrunder både kulturellt, privat och rent affärsmässigt. Det är väldigt lärorikt.

Belgiska Våfflor

Helgen bjöd på Belgiska Våfflor. Yummy.

… Jag inser ju att det här blogginlägget om strategimötet också kommer bli monstruöst, så låt oss fortsätta med resten av helgen en annan gång.

0

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply pilla 3 oktober, 2018 at 17:24

  Låter som ett kul möte!

  • Reply Julia 4 oktober, 2018 at 20:36

   Ja det var det! :)

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.