Storhandling och en sådan där dag

17 september, 2015

Vaknade supertrött i morse. Inte så konstigt med tanke på gårdagens bravader. Tog bilen till jobbet för jag skulle storhandla efter jobbet. Bra idé för det regnade stora delar av dagen. Spenderade arbetsdagen med mail, Office templates och en roll-up.

Vid strax efter 16 gav jag upp för dagen, med all rätt med tanke på gårdagens jobb. Åkte direkt från jobbet till Willys för storhandling. Jag var väldigt anti Willys ett tag – men den i Arningen är riktigt bra. Fräscha grönsaker, mycket ekologiskt, mycket asiatisk/utländsk mat och det är faktist ytterst få grejer som man behöver komplettera  med från någon annan stans – och händer gäller sällan och mest om det är rätt tillkrånglade grejer.

Halvvägs igenom handlingen:

Ungefär 3 ton grönsaker, papper av divers slag och maränger till helgens födelsedag! 

 
Sen blev det hem – lasta in allt i kylskåpet, det blev rätt fullt!

  
Så fullt att mellanmålet fick bli något jag kom åt – och som behövdes käkas upp.

  
Protein, fettsyror och kolhydrater och lite andra näringsämnen. Hade på denna vinäger – så god! Har du inte testat den – gör’t!

  
Sen blev det träning. Anders träning. Hård träning. Långbyxträning = kickboxningsbyxor= mycket höga sparkar. Inte riktigt min grej. Gick hyfsat till att börja med, måste ju bara mentalt fatta att jag är stel. Camilla kom med lite input på min spark alá fotbollsinspirerad och både hon och jag tyckte det kändes bra och att det blev tryck i sparken. Sen kom vår tränare som gillar att retas lite och sa ”vad var det!” Garv ”seriöst- vad var det för spark!” Och jag veeeet ju att det inte är så den ska se ut men – va fan den kändes bra. Lite diskussion konstaterade vi att lägre och med höft är det som gäller. Men någon stans där tog september  alla projekt och hets på stela höfter över och det kändes som skit resten av träningen. Vet att Anders inte menade något illa men, åh, jag kan ju inte bättre! Och det är ju det som jag mentalt brottas med varenda träning. Sen blev det sparring och av någon anledning tycktes jag hela tiden bli sist kvar och det kändes som att alla andra tyckte jag sög med och inte hade lust att sparras med mig. Och så kändes det som tillbaka till de där härliga gympalektionerna man hade när man var liten (Det måste ju vara en minoritet som faktiskt gillade de där lektionerna! Gör om gör rätt!).

Tur att man har vänner som är där och stöttar när det känns skit. Och jag SKA fan få ordning på mina stela höfter. Fick övningar av Stefan som han tyckte var bra (tack för initiativet Camilla!) och hittade nu en bra yta i trapphuset där jag kan köra dem – ledstång och bredd. Ska försöka köra ett gäng varje dag! Måste gå att fixa till. Nej, tålamod är inte min grej. Och ja, jag vill gärna kunna allt från början. Jag vet att jag – bara jämfört med mig själv- blivit mycket bättre sen jag började, men ändå, det går så sakta. Men! Det går definitivt framåt och det är det jag måste tänka på! Så, ja – en sådan dag!

Efter att jag tyckt lite synd om mig själv när jag kommit hem. Fått supportande kramar från Daniel och käkat lite mat. Så har jag nu placerat mig i soffan och tyckt att jag har rätt till de där avslagna vinet.  

 
Imorgon är en ny dag – och fys, och ytterligare en chans att stretcha.

0

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.