Morgonflight och chipotleburgare

16 september, 2015

Om någon händelsevis missat det så är jag ingen morgonmänniska. Inte alls faktiskt. Jag hade en period när jag skrev exjobbet när vi gick och la oss 22 och gick upp 07 – då gick det hyfsat. Sen har jag försökt lyckas med det igen. För i teorin är det ju superbra! Bara det att det inte går i praktiken. Jag kan inte få och lägga mig klockan 22. Främst för att det är dötråkigt och jag faktiskt helt ärligt hellre är trött på morgonen. Att gå och lägga sig klockan 22 – för att inte tala om tidigare, det är liksom så tråkigt att det kan förstöra en hel kväll. Och för det andra så hinner man ju inget då. Det är ju på kvällen jag får saker gjorda. Och om hela poängen är att sova fler timmar så tappar jag ju flera timmar varje dag. Och det är ju inte jobbtimmarna, det är ju fritidstimmarna – och de vill jag ju inte offra. Nej sova tidigt är inte min grej. Inte heller gå upp tidigt. Som hela den här biten började med. Alltså. Jag gick upp 05.10 imorse – det är sjukt tidigt (ja jag vet att folk gör det varje dag, men det här är min blogg och här kommer alltid 05.10 vara sjukt tidigt. Punkt.)

Taxin plockade upp mig vid 05.55 innan vilket jag åt en tallrik kvarg och yoghurt, och inte ens jag som alltid gillar frukost var speciellt hungrig vid den tiden. Sen blev det ut till en fet kö till säkerhetskontrollen på terminal 5 (guldkort och fast track, komsi komsi). För att sedan boarda ett mindre fett plan – ett litet propellerplan som man bussas ut till (jondet händer faktiskt ibland på Arlanda med). Ett sådant där plan där man är glad att man är tekniknörd och äger noice-canceling hörlurar. Ett sådant där plan med bara tre säten, ett par och ett ensamt. Bingo på att slippa trängas. 1,5h senare landade jag i Danmark, Billund. Och tog andra taxin för dagen till Esbjerg och Peter Harbo.

Hej då Stockholm!  
Hej Danmark!

  
I Esbjerg blev det Produktdatabaslektion med deras marknadsavdelning, rundvandring och träffa lite folk, lite genomgång av ny hemsida och allmänt marknadssnack med Karina. Jag har hittat Certex Danmarks motsvarighet till mig själv – IT och marknadsföring, även om hon faktiskt har en uttalad roll med IT och jag mest bara får fixa grejer ;) Vi snackade samma språk helt enkelt! Öhm men bara engelska alltså om vi pratar sådant språk – Danska är inte heller min grej.

Så spenderar man en dag i Danmark och sen bar det av till flygplatsen igen. Eftermiddagen i Danmark bjöd på regn. Och smörrebröd till lunch och en äkta hälsosam (not) chipotlehamburgare på flygplatsen. Valet var rätt begränsat om vi säger så. Och jag vill faktiskt inte ha någon sallad idag. 

  
Hamburgaren var okej, men brödet var super. Tänk er mer surdegsbröd så där segt och gott och mättande. Man var inte hungrig efter det där kan jag säga!

Planet var sen lite sent. Men var hemma igen vid 21.15 – så var okej. Lång dag som sagt. Men givande!

Danmark igen nästa vecka, på marknadsmöte, men Köpenhamn den gången.

Nu blir det lite softande innan sova. Klockan är ju bara 22.12….

0

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.