Sport på TV

18 juni, 2015

#30dagarijuni

Sport på TV – ja det är väl inte riktigt min grej får jag väl säga. Hade ett X förut som älskade sport och då såg jag väl en del, och var väl måttligt intresserad då – men så fort jag inte ”behövde” se på sport mer så tappade jag det intresset.

Det jag kan se på TV är alpina världscupen ibland, lite extrem sport är kul att se ibland och speedway. Men det är i princip aldrig som jag sätter på TV:n för att se på sport. Inte något annat heller för den delen – blir mest filmer eller serier från Apple TV eller Netflix. Tycker att betala för bra kvalitet och stödja smidiga tjänster är värt det. Att krångla med filer, VPN-tunnlar och texter för att få dålig kvalitet och skumma symboler på skärmen när jag tittar så sällan det är ett dåligt utbyte för ”gratis film”. Lagliga smidiga vägar är betydligt mer värt!

Så summan – sport på TV, nej det är inte min grej. Tycker det är bättre att lägga den tiden på något annat!

Som att träna själv t.ex.

image

0

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.