Sista dagen för ekonomichefen och intervaller

18 juni, 2015

Nu är det faktiskt helg! Midsommar – även fast man tror att det är oktober eller så. Dagen fortsatte med ännu mer kakor då det var sista dagen påjobbet för vår ekonomichef (konsult) 1,5 år har gått så fort och vi kommer att sakna honom. Så det firades med bulle och rester från fika-buffén vid 09.00 mötet. Det gäller att starta tidigt med sötsaker!

image

Den ”swirlade” chokladkakan fanns kvar – mums.

Dagen var inte så betungande i övrigt. Jobbade halvdag då jag skulle ut till landet så 08.30-12.45 var överkomligt. Åkte sedan hem och myste lite med Daniel eftersom vi inte ska fira midsommar tillsammans – han i Stockholm och jag i sommarstugan.

Så jag packade ihop mina saker, käkade lite lunch, åkte till Näsbydalsbageriet och köpt bröd som kusinen kan äta och skulle handla prinskorvar på Ica – men fanns bara de som är sin avhuggna hotdogs och de är inge goda så bestämde mig för att åka någon annanstans. Men då klockan närmade sig 15 ville jag ta mig ut ur Stockholm innan det blev massa kö – så passade på att handla i Enköping. Där var det däremot kö – jez vad folk det var på Ica maxi. Lyckades dock få tag i de sista 3 paketen med normala prinskorvar och inhandlade även halloumi om vi ska grilla, och en Loka rosa svampar :) Sen bar det av vidare mot Näset. Fastnade i kö utanför Köping av alla ställen – men kom vidare tillslut.

Sen kom jag ut till sommarstugan! Alltid lika skönt att komma ut till lugnet! Kommer mer bilder imorgon. Har lite tekniska problem med bloggen!

Men blev i alla fall intervallträning, 4minuter gå 4minuter springa i högt tempo X 8. Låter lätt men är rätt tungt. Man hinner typ en mil på 64minuter och det gick bättre i år än förra året trots mindre löpträning. Thaiboxning och några kilo mindre är alltså grejen! :)

Vi hoppas på bättre lycka med mobilbloggningen imorgon – är ju liksom ända möjligheten på landet och den vill inte vara med…

 

 

0

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.