Spinning och måndagskväll

7 september, 2015

Lyxkväll kan ha många olika betydelser – just nu innebär det en ledig kväll i soffan. Så skönt! Jag har sett på aktuellt, och en banankaka står i ugnen. Och jag hann träna innan. Passade på att gå från jobbet lite tidigare, och kompenserade med en timme hemifrån nu på kvällen. Vilket gjorde att jag hann med ”cycling 3” på Fresh (gymmet), en virtuell klass som var bra och riktigt svettigt. Hade egentligen tänkt köra styrka, men leden till pekfingret var röd och svullen och det gör lite småont att greppa saker så tänkte att det kanske inte var superbra att lyfta tunga vikter. Så det fick bli spinning – var riktigt länge sen. Vad jag gjort med fingret? Oklart. Antingen en boxningsskada, eller en busa med Danne skada – lite oklart, men det läker nog ihop snart :)

September är fullspäckad – inte många lediga dagar. Men i helgen ska jag nog åka till landet och ta det lugnt, läsa en bok och bara softa. Längtar! Känns som att jag börjat inse det mysiga i en lite kallare årstid! Fast imorgon skulle det börja bli varmare igen. Resten av veckan såg bättre ut än Juli sa väderkillen -kanske säger mer om en kass Juli än en bra September ;) Men min födelsedag i September har väl aldrig inneburit bra väder – så det ger sig nog snart.

Daniel fixade tacos ikväll. Jag försökte mig på en ”äkta guacamole” den blev superbesk och inte alls god, tacka vet jag den svenska varianten. Men vet att mamma har en med bönor i som är god med, så kanske får ge den ett försök om jag hittar receptet någonstans. Sen blev det i alla fall banankaka! Hoppas den blir god!

IMG_2194

 

0

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.