Sparring och carbonara

6 september, 2015

Sovmorgon till smattret av regn mot rutan. Mysigt! 

Så skönt att få sova ut på söndagen! Nu är sparringen flyttad till 12.45 vilket gör att jag kan sova till 11 om jag vill! Så härligt- höstens helger är räddade. Gick upp strax innan 11, käkade frukost – rågflingegröt med egenplockade blåbär i och kokosmjölk och lite scrambled eggs. Körde lite frågesport med Daniel vid frukostbordet, slapp stressa och rörde mig mot träningen vid 12.45. Skönt att bo nära! Men i dagens ösregn blev det faktiskt bilen – någon måtta får det vara.

Grymt jobbig pass idag. AC:n är fortfarande paj och det blir så lite luft inne! Fokuserade på att ducka och flytta mig idag, köra defensivt. Och det gick väl ganska bra. Men det kan jag helt klart träna mer på. Känns däremot lite som jag står och stampar på samma ställe just nu. Att min stelhet hindrar mig är frustrerande och jag fortsätter trilskas med den. Jag vill också ”step it up a notch”! Passet gick väl okej – men ingen höjdarkänsla efteråt som söndagspassen brukar kunna ge. 

Var dock inte fullt så arg som den här bilden ser ut som! Men definitivt så svettig ;)

  
Sen blev det hem och duscha och göra carbonara. Tyckte jag var värd lite pasta efter ett köttigt pass – vet inte när jag käkade det senast. Kan meddela att carbonara med kalkonbacon funkar utmärkt och soltorkade tomater i är en hit!

 
Mums!

Sen blev det ett avsnitt Trueblood i soffan och huvudvärken började smyga sig på. Hade problem med det när jag pluggade, men har blivit bättre sen. Men nu kom den tillbaka och det är hemskt. Strålar liksom från nacken upp i huvudet. Prövade att rulla några varv på foamrollern – ingen skillnad. Hängde lite med huvudet från soffan. Ingen skillnad. La mig på spikmattan och spikkudden – som införskaffades för ändamålet i Luleå. Hjälpte lite men så fort jag reste mig upp gjorde det för ont. Så blev special huvudvärkstabletten – luvtröjan över ögonen och vänta på att huvudvärken skulle släppa i soffan. Efter ett tag gjorde en det – thank god. Så då kändes det mycket bättre. 
Kvällen spenderades sen med filen Ex-machina i soffan och lite nyttig ”äppelpaj”. Tack Ylva för äpplena :) Filmen var värd att se – men slutade inte som jag väntat mig. 

0

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.