Sparring och sommarförberedelser

24 maj, 2015

Yes, det alltid lika jobbiga passet när man haft uppehåll ett bra tag är avslutat. Definitionen ”ett bra tag” måste jag säga har ändrats ordentligt de senaste åren, kanske borde jag införa F.Da. och E.Da. – före Daniel och efter Daniel – känns som han är den största biten i att min träning nått nya nivåer. Och sen det underbara gänget på Combat Academy – nu har jag ju hittat något som jag tycker är skoj!! I vilket fall – dagens sparringpass gick väl sådär. Men jag var där och det kändes så skönt att få träna efter några mindre nyttiga dagar i Paris.

När jag kom hem blev det Thaiboxningsutrustningstvätt!  

    

Och tvätt av mig ;) Man blir ”lite” svettig av Thaiboxning – jag bjuder på det!

Sen blev det lite pulled chicken med wokad zucchini – lite ihopslängt men riktigt gott! Och efter det hänga lite tvätt, betala räkningar och sen var det även dags att plocka fram ”sommarlådan” med kortbyxor, linnen, klänningar och kjolar. Och stoppa ner ylletröjor, fleecetröjor och långärmade pjamasar! Hej sommar! Får se hur mycket av kläderna som passar -specifikt byxorna. Ska vänta några veckor och se var jag landar när jag börjar käka lite mindre strikt – sen blir  det lite nya sommarkläder! 

Nu är det True Blood, började ju titta när jag var i England, men hann aldrig klart och sen blev det aldrig av. Så införskaffade HBO Nordic här om veckan och har hunnit med halva säsong 4 nu :)

0

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.