Måndag och löptur

25 maj, 2015

Måndag, tillbaka till vardagen. Tyckte synd om Daniel som kom hem jättesent i natt när han suttit och pluggat och sedan gick upp och åkte till jobbet vid 06. Och samma sak inatt – vet att det är dålig planering, men been there och det är inte kul! 

Själv jobbade jag, vid 16.30 åkte jag hem för att hinna se Daniel lite innan han stack igen. Vi hann t.o.m hämta bordet som hade kommit. Så ägnade kvällen ät att montera ihop det och stolarna: titta så fint :)

  
Efter det borde jag ätit men gav mig iväg på en löptur som jag hade tänkt ta betydligt tidigare. Och ja nu sitter jag här och skriver blogg när jag borde sova. Hann i alla fall 9.2km, var tungt i benen efter all gång i Paris och sparring igår. Men höll 5.59 tempo i snitt (viktig en sekund!) vilket väl var ok för att innehålla några sega backar.

Sen blev det mitt i natten scramble eggs med kalkonbacon + 2 hårdmackor med hårdost. Och lyxade med en bit finköpt choklad från flygplatsen med! 

Ni lite franska sen sova! Trött!

0

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.