Sparring och Brf grejer

16 januari, 2016

Mycket förvånande så var jag inte alls peppad på att gå iväg på min sparring i morse (okej, vid lunch kanske någon tycker). Jag var skapligt mörbultad från förra veckan och sådär klassiskt söndagsseg när man bara vill njuta av att gå runt i pyjamas och dricka kaffe i soffan. Jag var extremt nära på att inte komma iväg alls.

Har sedan slutet av Universitetet då och då fått ont i ryggslutet, typ som att det blir en liten boll i muskelfästet precis under svanken. Fick det när jag skrev ex-jobbet när jag precis hade börjat löpa så tror att det är musklerna som inte riktigt gillar stötarna, eller felbelastning. I fredags efter att jag kört ett gympass med bland annat löpning som uppvärmning och marklyft så hade muskelfästet som var irriterat i torsdags blivit sämre och gjorde rejält ont. I morse gjorde det inte ont, men var fortfarande svullet. Så det blandat med att jag hade fått ett fint ”knä i knät” och var lagom blå och superöm på vänster ben, samt att jag har en naprapattid inbokad på tisdag (som det kanske är bra om jag är i någon form av normal standard till) så kände jag att vila i soffan kanske inte hade varit helt dumt. Men Daniel tjatade på mig som vanligt att gå iväg (han vet att jag ALLTID blir glad av att gå på träningen) och efter mycket funderande och i sista stund plockade jag på mig grejerna och stack iväg.

Så klart var det superkul. Tobbe var tillbaka från Thailand efter att ha köttat thaiboxning där i typ en månad och var lagom taggad på att köra slut oss. Så passet var minst sagt jobbigt. En av grejerna var att en person fick vara ”offer” i 5-6 omgångar à 1 minut och att två andra bytte av varandra mellan ronderna den sjätte omgången när man kört mot någon som fått vila emellan är man rätt slut! Jisses! Men kul var det och min kondition har ju blivit grymt mycket bättre. Skoj! Och tack Camilla för lånet av knäskyddet – ska definitivt införskaffa ett, made my day!

Eftermiddagen har jag myst runt i mitt nya ställ från Nike, fick jackan av Daniel i julklapp och kompletterade med de matchande byxorna här om dagen. (Och de matchande strumporna idag ;)

Riktigt skönt och mjukt och med häng!

Nike efter träning

Eftermiddagen har inte direkt varit superkul. Har hållit på med saker för bostadsrättsföreningen. Fixar lappar till brevlådorna för 99 lägenheter (tog sin tid!!) och gjort om alla skyltar för uppgångarna. De är saker som jag ska ha gjort sen ages, men inte fått gjorda då de hamnat längst ned på prio listan. Nu är de i alla fall avklarade. Imorgon är det styrelsemöte med Brf:en – inte jättepepp. Missar Yogan som jag så mycket hellre hade gått på! That’s life.

Nu ska jag i alla fall ”carpa” det sista av kvällen och käka köttfärsbiffar och potatis i ugn med Danne! So long!

0

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.