Gorilla Wear invigning och träningskläder

15 januari, 2016

Idag var det invigning av mitt Gorilla Wear linne på gymmet, som jag fått från föräldrarna. Har ett par tillhörande shorts också till linnet, så har blivit liggande en stund av den anledningen, men nu valde jag att bara inviga linnet. Åh så skönt! Mjukt stretchigt (till och med plastlappen som sitter på ena sidan är i stretch!) och med snygg urringning. Älskar även att det är text på baksidan!

Gorilla Wear linne

Ser ni snygga gorillan mellan skuldrorna med. Så roligt att det heter Gorilla Wear  ;)

Gorilla Wear linne snyggast rygg

Fastnade precis med att titta på träningskläder när jag letade lite länkar till det här inlägget! Älskar träningskläder. Jag och Camilla har konstaterat att varenda gång man går på stan och tänker shoppa något så slutar det med att man kommer hem med träningskläder och inget annat i princip. När blev jag sån? Gillar det dock!

Har varit sugen på några Better Bodies byxor, typ deras klassiska camo tights men känns som de börjar bli lite ”last year”. IcanIwill har annars grymt mycket snygga tights nu, älskar idéen med ”lusekofta tights”, kul grej! Aim’ns Wave Tights vore inte heller helt fel!

Något som jag däremot är så himla nöjd över som jag faktiskt köpte i onsdags, är min nya sportbh! Jag har ju letat såååå länge efter en ny sportbh och dessutom prövat några mindre lyckade. I onsdags hittade jag äntligen en Stay in place som kändes riktigt bra. Mina favoriter som borde bytas ut nu är Stay in place SportBhare och jag har verkligen slitit sönder de och inga andra har varit i närheten av så bra. Men jag har letat modeller hos de senaste året och inte hittat någon som varit super. Men i onsdags hittade jag äntligen en Stay in place SportBH som satt riktigt bra! Snygg var den också!

Var lockad att köpa flera bh:ar av samma sort redan då men har gått på niten av att tro att bh:ar är riktigt bra förut och så är de inte det – men nu prövade jag den på thaiboxningen i torsdags och på gymmet idag och den satt som en smäck. Lite mer urringad än min tidigare, mycket snyggare knallblå färg och precis sådär tight som jag vill att den ska vara, utan att för den skull kväva precis all syretillförsel. När man liksom måste dra in brösten i bh:n för att de ska få plats – då sitter bh:n bra. Men – det kräver också att man för den skull inte behöver känna att man har korset när man tränar. Inte helt lätt har det visat sig – men nu äntligen! Hoppas den överlever tvätt testet med. Då blir det en rosa och en svart med! Stay in place egen hemsida visare en turkos istället för en blå – kanske kommer det med?!

Imorgon är det lördag, och vilodag – men man får ha träningskläder på sig för det!

0

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.