Sommaren och AdWords

13 augusti, 2015

Så kom äntligen sommaren då – sådär 2 månader för sent. Sitter på balkongen och det är verkligen supervarmt. Har plockat fram bikinin och tänker att med lite solstrålar kanske jag kan underhålla den lilla solbränna som jag fick i Frankrike. Tillhör ju de som ser ut som ett spöke på vintern. Det gör jag liksom oavsett så kan ju alltid behålla färgen lite längre om möjligt! Tänkte att när jag ändå är på G med sommarkänslan så fixade jag ”hallonglass” med. Alltså ”hallonglass” för det är faktiskt inte hallonglass utan ””. Glass är glass. Glass innehåller grädde eller i alla fall någon mängd av fet mejeriprodukt. Och så är den söt. Jag köper att ”hallonglass” är ett bra alternativ, men det är inte glass! Jag älskar glass, jag kan glass, ni lurar mig inte så lätt. Men om du nu kan tänka dig ”hallonglass” på balkongen så mixa banan (min var frusen i skivor),frysta hallon och jag hade även i lite yoghurt. Frys lite extra sen om ni som jag får trilskas med att få ner allt i mixern ett tag och sen kan ni njuta som mellanmål eller nått!

  
Utöver ”glass” bestod dagen av Google AdWords-möte med en kollega från Finland. Finns mycket att göra, som vanligt!

0

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.