2,5 mil cykling och frutti di mare

12 augusti, 2015

Gick faktiskt up 06.00 i morse med. Men fastnade framför lite bloggar vid frukosten och kom liksom inte iväg. Men det var skönt. Hitta lite ro på morgonen och inte bara gå upp supertrött och stressa iväg.

Dagen på jobbet har spenderats med en videoserie om Office templates och themes. Jag har rätt bra koll på excel, men när det kommer ner till nitty gritty och jag ska bygga företagsmallar med rätt färger, styles etc så hade jag lite att lär. Men hann ned en hel del och känner mig positiv inför uppdraget. Tror faktiskt det kan bli riktigt bra om vi får till spridningen sen. Ska också vara lite adwords coach för vårt finska bolag imorgon. Så körde även lite utbildning med mig själv i det. Ska fortsätta imorgon bitti innan hon landar. Så jag har lite att komma med :)

Sen blev det hem och byta om, för plötsligt hade det blivit varmt. Skönt! Bestämde mig sedan för att cykla in till stan 1,2 mil enligt Google Maps. Var faktiskt riktigt skönt och gick riktigt smidigt. Bra cykelvägar så bara att plöja på. Cyklade in på ca 45minuter. Så tur och retur till Odenplan på cykel fick bli dagens träning – inte fy skam det! På Odenplan mötte jag Emma för en AW på Ciao Ciao och passade på att käka en Frutti di Mare och dricka en kall öl i solen. Gäller att njuta av sommaren när den faktiskt finns!

 

I morgon blir det alltså fullt upp. Och träning. Och packning. För på fredag blir det västkusten!

0

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.