Som en Elite

10 oktober, 2016

Cred till Elite Hotell i Luleå som fick oss att känna oss i varje fall lite som ”Elite” i helgen.

Helgen i Luleå har flutit på riktigt fint. Hämtade upp en liten Volkswagen på Kallax när vi landade (flygplatsen). Tja egentligen det enda som var lite segt var att planet var nästan en timme sen. Men sen flöt allt. Vi åkte in till stan, checkade in på hotellet och möttes av ett fint luftigt rum. 

Receptionisten informerade oss om att frukosten på lördagen serverades till 11 och på söndagen ända till 12. Jippi tyckte vi! Elites frukost är också riktigt bra (alla hotellen jag varit på!).

Så lördagen inleddes med sovmorgon (surprise!) och äggröra, knaperstekt bacon (som verkligen var riktigt fint knaperstekt, det är inte ofta!) och till min lycka pannkakor! (Och en liten ensam köttbulle blev det med)

Frukost @ Elite hotel Luleå 1

Sen fanns det fil, youghurt, vanilj yoghurt och bäryoghurt, tinade frysta jordgubbar, fruktsallad och alla möjliga sorters flingor, frön, (nötter för den som bryr sig om sånt) och torkad frukt. Blev inspirerad och tänkte att snygga små skålar med sådant vore ju inte fel att kunna trolla fram hemma på helgen!Frukost @ Elite hotel Luleå
Söndagen inledde vi med sovmorgon, morgonpromenad och avslutade morgonen/ började dagen med brunch. Pricken över i:et var att vi dessutom inte behövde checka ut förrens 18:00. 

Heja Elite!

0

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.