Sol på näsan

11 januari, 2018

Hej från ett soligt Playitas. I vart fall var det soligt när jag kom hit i eftermiddags! Betyderligt mer soligt än vad det var i Strängnäs i morse. Och varmare.

Nu ska jag fira ut det gamla jobbet och in det nya med en jädrans massa träningspass om allt går enligt planerna. (Tänkte försöka undvika att åka ambulans den här gången! )

6h tar det hit och flygresan gick ganska smärtfritt. Dock fortfarande bitter över att när jag packat klart alla träningsgrejer och andra saker (som vattenkokare som inte skulle finnas men fanns) så vägde väskan nästan 22kg. Attans tänkte jag. Måste plocka bort 2 kg. Men för att vara noggrann kollade jag Novairs regler. 20kg inkl handbagage! Jo just det lycka till.

Dividerade med Daniel kring vad fasiken jag skulle packa ur eftersom jag ansåg det som rån att betala 600 spänn t.o.r för 10kg extra vikt. Men konstaterade till slut att hålet i plånboken nog var värt det eftersom jag inte ens visste vad jag skulle börja ta bort. En vanlig resa fine. Men första träningsresan hit vill jag inte stå med förlite träningsgrejer. Resten av packningen är begränsad! Så ja 600kr fattigare är jag nu här med min fetaste packning på länge, och ännu ett skäl till varför charter är hopplöst. 

Med SAS får jag ju fasiken ha 2x20kg som silvermedlem (om jag minns rätt) och 8kg handbagage. Det händer ju aldrig att jag packar så myckeg! Nu fick jag inte ens plats med datorn. Samtidigt som tjejen bredvid mig hade fetaste handbagaget och de dessutom aldrig vägde mitt. Innebär det att jag hade kunna plocka ur vattenkokaren och sparat 600kr? Eller hade jag blivit 80kr/kg fattigare? Ingen vet.

Men nu är jag i varje fall här! Jag ska njuta av sol på näsan. Träna efter en seg höst på träningsfronten och simma, bada och läsa. Hoppas böckerna räcker!

Det är me-time på agendan. Me, myself and I. Lite ensamt ibland men samtidigt skönt att bara ha sig själv att bry sig om! 

Sen ska jag dricka mer sangria också!

(Insåg också att jag nog tyvärr måste göra en veckas uppehåll i 30 dagars yogan då internetet här inte klarade av att streama ens i lägsta upplösningen… Men då blir det att fortsätta exakt där när jag kommer hem!) 

0

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply pilla 12 januari, 2018 at 08:24

    Gud va härligt det ser ut! Du kommer få det helt fantastiskt. Längtar efter massa updates.

  • Reply Julia @daysbyju 20 januari, 2018 at 14:34

    Tack Pilla! Det var en bra vecka! Behövdes att fylla på D-vitaminförrådet! :)

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.