Skateboardprojekt

9 december, 2016

Dagens snackis på jobbet! Den här på mitt kontor!

Min skateboard. Använd på tok för lite. Gick en kurs när jag var tonåring över en helg. Fastnade och köpte en bräda. Men sen vågade jag inte riktigt ta mig till skatehallen själv. Synd att jag inte mötte de där gänget med skateare som var softiga och som jag kunnat hänga med. Hade nog gillat det.

Istället blev det mest några varv runt kvarteret. Är ju ingen longboarddirekt så skramlar ju så in i Norden på asfalt. Ska man cruisa så är det ju en långboard som gäller alla dagar i veckan. Det vore väl coolt att glida runt med på sommaren.

Nu har i alla fall min skateboard fått flytta in på kontoret. Både som en ungdomlig touch, en ice breaker och som symbolik. Vår VD pratar nämligen varmt om ”skateboardprojekt”, dvs små projekt. Istället för att bygga en hel bil tar man skateboarden! Alltså hålla projekten små, enkla och lätt genomförbara istället för att bygga slott (eller stora sjukhus kanske…) och liksom aldrig orka i mål.

Den fungerade faktiskt som det mesta. Ice breaker var den perfekt som, eller kanske mer konversationsstartare idag så alla kollegor kom in och undrade något. VDn undrade om det var någon slags ålderskris, eller något annat? Jag poängterade att det faktiskt bara visar att jag lyssnar noga på vad han säger!

Så jag vet inte om jag kände mig så mycket yngre när folk tror att jag har någon slags förtidig 30-årskris. Å andra sidan skulle jag ju verkligen vilja både skatea, åka snowboard, surfa och chilla runt en jädrans massa mer om jag kunde. Kris eller ej, nu är den på kontoret och jag tänker rulla mina projekt mot både bättre jobbresultat och mot bättre fritidsskoj!

Nu är det…. helg!

1

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.