Sextio minuter tisdagssnack

7 februari, 2017

Ibland gäller det att vara effektiv – typ sextio minuter tisdagssnack!

Jag är ju egentligen sämst på att ha lunchplaner, annat än matlåda. Delvis för att jag jobbar i Täby och allting händer i city. Allting är ju verkligen relativt. I Luleå hände allting i Stockholm, och hänger man här så händer allting i City och hade man hängt i city så hade väl allt hänt på söder. Man blir liksom aldrig helt nöjd!

Men idag så. Camilla kom med det eminenta förslaget att vi skulle käka lunch tillsammans, och så blev det. Det blev dessutom invigning av Fridays på Täby Centrum (TGIF). Eftersom det var lunch så kändes dock en flottig burgare lagom lockande. Jag skulle ju lyckas vara produktiv resten av eftermiddagen med. Så det blev Ceasarsallad. Verkligen min favorit i salladsväg. Så gott.

Sextio minuter tisdagssnack -ceasarsallad

Däremot så undrar jag lite vad de hade gjort med baconet (som det faktiskt ska vara på Ceasar-sallad enligt mig!). Baconströssel är det det som gäller 2017 mån tro?

Det var i alla fall väldigt trevligt att träffa Camilla en stund och uppdatera på tjejsnacksfronten. Sådär 10 år för sent tycker jag att jag börjar bli riktigt bra på det. (Bättre sent än aldrig heter det ju!)

Idag så blir det thaiboxning, äntligen. Ringrostig som jag kommer vara så är jag lite smånervös. Vet ju att det kommer gå utmärkt. Men så är det liksom alltid när man inte varit där på ett tag. Men ska bli kul. Dags att bli lite svettig!

Säcken till hemmagymmet har vi inte fått upp ännu. Men nu närmar det sig faktiskt med stormsteg. Pratade med IKEA idag som bekräftade att de levererar garderoben på torsdag. Så snart kanske garderoben är på plats och då jädrar ska här byggas gym. Ska bli så skönt att kunna träna säck hemma. Längtar verkligen efter det. Kanske till och med kan få till mina kickar. Att köra säckträning kan, utöver den äkta varan, vara bland det jobbigaste som finns. Så det längtar jag efter!

Combat nästa!

0

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply pilla 7 februari, 2017 at 20:27

  Låter som en bra tisdag. Det behöver inte vara det stora lyxiga för att pimpla dagen direkt!

  • Reply Julia 8 februari, 2017 at 21:37

   Nej men eller hur! Det var en bra tisdag :) Hoppas din också var det!

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.