Säljstrategier och tjänsteresor

25 januari, 2017

Imorse när jag satte mig på businessflighten till Göteborg (den där med alla slipsnissarna, laptops och viktiga telefonsamtal) så tänkte jag att det här var ju faktiskt precis det jag ville när jag pluggade. Det var en ganska skön känsla. För för alla oss som har ett driv att vilja vidare, vidare, vidare så infinner sig de där ögonblicken otroligt sällan. De där ögonblicken när man faktiskt kan lyfta blicken från sig själv och inse att – fasiken det här är ju faktiskt rätt bra!

Nu var det kanske inte just flighten till Göteborg som jag alltid velat ta. Men grejen att resa i tjänsten, på ”viktiga meningsfulla möten” och hur klyschigt det än låter så känns det faktiskt rätt jädra viktigt att kuska runt i Sverige och snacka säljstrategier för 2017. 

Den här gången behövde jag inte ens göra det själv. För  själv har ju liksom varit mantrat i mina jobbresor de senaste åren, eller tja i mina möten överlag. Men nu har jag hittat ett grymt team i vår säljchef, som jag trivs så bra med och det  är verkligen en förändring till det positiva. Och att senaste halvåret varit både enormt frustrerande och väldigt lärorikt gör det så mycket roligare nu när vi sår fröna till vad som komma skall. Det känns som att det händer något nu. Det här kan bli riktigt bra!


Inte ens att packa väskan igår eller gå upp 04.45 kändes speciellt jobbigt. För att resa någon dag nu, det är liksom vana. Och tidiga morgonar är trots allt precis bara det, bara ta det som det är. 

Att få ha pratat säljstrategier idag och förklara och diskutera och skapa buy in det är ju skoj. Det är ju den här strategiska biten jag vill göra! Och så klart projekten som kommer ut av det. Skapa projektplaner, driva och planera och inspirera! Just nu känner jag mig riktigt pepp på 2017. Låt oss göra något riktigt bra av året!


Hann även med en second breakfast på Johan och Nyström. Mitt go to place på terminal 4:a. Kaffe och ost och skinkmacka. Andra frukost 07.15 måste jag ändå säga är rätt bra jobbat!

0

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.