Säljkonferens i Varberg del 2

9 juni, 2016

Tillbaka i Stockholm igen, efter säljkonferens dag två i Varberg. Och puuh, klarade mig hem också utan att fastna i någon flygstrejk. SAS varnar för strejk igen, men först imorgon Fredag så det var ju alltid något.

Säljkonferens varberg 2016

Man kan ju tro att jag varit på semester! Jag har läst om surfing i Varberg och velat åka dit. Men jag är ändå väldigt positivt överraskad. Vilket ställe. Så himla fint nere vid vattnet. Skulle absolut kunna tänka mig några semesterdagar där! Bilden ovan är alltså tagen ungefär 50 meter från där vi käkade lunch och ungefär 5 minuter med bil från Certex som ändå ligger hyfsat nära centrum.

Lunchen var det då inte heller något fel på – kycklingsallad variant lyxigare. Med semitorkade tomater, brytbönor, örtdressing och krutonger bland annat. 

Kycklingsallad Varberg

Men mest har det varit säljkonferens. Idag hade vi produktutbildning, men världens minst karismatiska ”föreläsare”, herregud. Ni vet när man läser en powerpoint sida och och sida ner, powerpointen såg dessutom ut att vara från 70talet och lägg där på en kass engelsk brytning och megaförvirrad presentatör. Det var två mycket sega timmar och jag kan nog tala för alla. Jösses alltså.

Men sen hade vi en bra presentation från Varbergskillarna om mer avancerade konstruktioner och lösningar som man arbetat med. Och om nya idéer och pågående projekt. Jag måste faktiskt sammanfatta dessa dagar med att de överträffade mina förväntningar. Att göra förändringar i ett bolag tar tid, men sakta men säkert börjar det märkas skillnad. På alla fronter. 

Dessutom så börjar vi bli ett gött gäng men det gäller dock att inte vara allt för PK. För totalt var vi 2 kvinnor, jag och en som är riktigt gammal i gemet, och sen kanske 20 män. Jargongen blir ju efter det. Men jag är van, och trivs bra där mellan varven. Tur att jag är uppfostrad i en järnhandel. Svar på tal och peakar hit och dit gillar jag. Men man måste kunna ta att få några tillbaka. Självdistans men också förmåga att tillåta sig själv att ”vara tjej” när man känner för det är ett bra recept tycker jag. Men så har jag ju alltid haft en drös med killkompisar med…

0

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.