Årets första dopp!

10 juni, 2016

I onsdags tog jag årets första dopp i Apelviken.

Häng med!

Efter att ha suttit en hel dag, på flyget, i bilen, på konferens, till lunch, på mer konferens och framför datorn. Så bara kände jag att det var dags att röra på påkarna. 7km härlig löpning längs Varbergs mycket fina kust. (Nära vattnet, då är jag glad som alltid!)

När jag kom tillbaka till hotellet kändes årets första dopp lockande, så jag tog på mig bikinin, lånade en hotellhandduk och gick barfota ner till havet.

På lunchen kände vi på vattnet med handen och det kändes varmt och gött. Det var inte varmt och gött. Det var svinkallt! Det isade i benen. Men jag badade och jag tog några simtag och doppade huvudet några gånger. Så det var ändå nästan badbart. Ge det några fina dagar till så! Men barfota och sanden mellan tårna och fint väder! Så härligt.

Hittade den här på hotellrummet med – inte alls surfcravings nu. Inte alls…

Surfa Svart Vatten Varberg

Och den här stod parkerad utanför hotellet. Välkommen till Sveriges Biarritz…

Folkabuss Varberg

0

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.