Röda hjärtan eller rött nylle

14 februari, 2017

Röda hjärtan eller rött nylle? Eller båda kanske?

Geléhjärtana dök upp gå jobbet. Jag käkade några. De var liksom inte så goda. Men de gick ner. Och det var ju alla hjärtans dag.

Efter en dag fylld med strategier och diskussioner var det skönt att komma hem till en lugn kväll. Men en lugn kväll startas bäst med något aktivt. Även om det sällan känns som det är en god idé! En kollega till mig introducerade mig för Sworkit för ett tag sen (som jag skrev om här) och det är perfekt en kväll som denna! Jag avancerade och körde istället för basprogrammet ett program som just hette Advanced. 20 minuter av Advanced complete body workout och jag var totalt slut.

Röda hjärtan eller rött nylle

Det var helt sjukt tungt. Tror tyvärr att en vinters pendlande satt sina spår. Ser framemot ännu ljusare väder och möjlighet till utomhusaktivitet lite senare på dagarna! Simma, cykla, springa och typ klippa gräset. Sen ser jag fram emot min säck i gymmet snart också!

Sen hade min älskling ordnat lite mys för kvällen – hint om det på Instagram ikväll. Skriver mer om det på bloggen imorgon! Njut nu av Alla Hjärtans Dag och ta hand om dig!

0

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.