Poolhäng och tapas

6 oktober, 2015

Att börja dagen så här var ju inte fyskam!

image

Hängde vid poolen med en bok (över näktergalens golv) och läste ut den hela förmiddagen. Det blåste som sjutton, men det var rätt skönt då solen var stark och sken från blå himmel.

Sen hade vi tänkt cykla en sväng men det visade sig att cyklarna som fanns ändå redan var uthyrda – så ingen lycka där. Vi gick efter hamnpromenaden istället  och när hungern slog till blev det en baguette på en lite krog – baguette av anledningen att det var det enda som en nötallergiker förstod var safe. Med serranoskinka och ost – mycket gott!

image

 

Sen fick vi vända och gå åt andra hållet. Dagens promenad blev bara 14km. Kort nog för att motivera ett gympass när vi kom tillbaka (t.o.m. Mamma hängde på). Körde igenom kroppen – skönt, men klimatet och att det är så fuktigt gjorde en sjukt svettig! Jösses – så farligt brukar ju ändå inte ett styrkepass med lite rodd vara!

 

imageSå eftersom det är semester blev det ett glas vin på rummet och lite nyttiga chips – ja för allt utan gluten är väl nyttigt, eller hur var det nu ;)

imageSen bjöd kvällen på tapas i området Fabrica – mycket gott! Och magen står i fyra hörn efter friterat, stekt, vitt bröd och aioli. Men gott var det! Nästa vecka är det ju ändå vardag – eller hur :)

image

 

Imorgon blir det tåg till Soller och liten utflykt om allt går som det ska!

0

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.