Poké Bowl – kanske det bästa påfundet på länge

28 augusti, 2018

Nej jag är inte helt efter. Poké Bowl är liksom inte höstens grej. Det har funnits länge och Bowls överlag har ju sprutat in senaste åren – Poké Bowl, Smoothie Bowls, ja alla möjliga Bowls. Eller ja skålar. Poké Skål. Fil Bowl, eller ja, förr kallade man det fil och flingor. Men fine, fil-bowl kanske är det nya…

Poké Skål

Hur som helst. En skål fylld med lite alla möjliga godheter, varav en av dem inte är nötter gör mig lycklig. Camilla introducerade mig för Chili and Soys Poké Bowl i Täby Centrum. Det är ju den bästa som finns. Sen fanns det en annan restaurang i Täby Centrum som också hade en bra. Men den la tyvärr ner.

Chili and Soy - Poké Bowl

Chili and Soy – Poké Bowl

Nu ligger kontoret i princip inne i Kista Galleria. Där passade jag på att äta denna härliga Poké Bowl igår. Perfekt lunch. Även om den saknade lite soya och godaste såsen. Men ändå, fröjd för ögat.

Poké Bowl - Kista Galleria

Poké Bowl – Kista Galleria

Även Sushi Yama utanför Kista Galleri hade en god Poké Bowl. Lite annorlunda. Men god. Om du inte käkat en poké-skål än så borde du verkligen göra det. Ris i botten, soya bönor, lax, sesamfrön, mango och diverse grönsaker. Mumsigt värre. Avokado och picklad lök är ju inte heller helt fel.

 

 

1

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply pilla 29 augusti, 2018 at 08:38

  Men åh, älskar poké bowls. Tänkte åka till Kista och luncha med kollegorna imorgon. Tack för tipset och Chili & Soy. Kan bli det!

  • Reply Julia 29 augusti, 2018 at 22:20

   Chili & Soy är i Täby Centrum – men rekommenderas varmt för sin Bowl!

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.