Påskägg och intern lansering av hemsida

1 april, 2015

Nu är det – Påsklov! Eller hur mycket ”lov” man nu får när man jobbar men ledig ska jag i alla fall vara! Så imorgon blir det sovmorgon. Jag kan bli löjligt nöjd över en sådan sak – få personer gillar nog att sova lika mycket på morgonen som jag. Och! Jag är bra på det! 

Idag var det slutspurt med hemsidesprojekt på jobbet. På eftermiddagen gick äntligen mitt efterlängtade mail om att hemsidan nu är släppt för intern utvärdering och kommer att gå live för alla inom 2 veckor. Känns så skönt! Trodde aldrig det här projektet skulle få i-land. Jag vet att saker tar mer tid än man planerar men detta projekt har varit extremt. Lesson learned IT projekt tar tid och det är mycket mer jobb är man tror. Å andra sidan blev hemsidan betydligt ”starkare” än vad först var planen så där av är den sena lanseringen okej. Alla lär tjäna på det i längden och det finns stora utvecklingsmöjligheter på den nya sidan, vilket är bra! Så nu väntar jag på sista feedbacken och sen ska vi ”trycka på knappen” så skönt!

Sen blev det också efterlängtade proteinpannkakor. De är verkligen mättande och goda, med blåbär i och hemgjord vaniljkvarg till. Blir riktigt lyxigt. Blev 3 portioner så jag vet ju vad jag ska äta imorgon! Längtar redan! Sen var det Yoga – läraren var borta så var en vikarie och om den vanligs pratar tyst så var denna ännu värre. Hörde ju 50% av vad hon sa. Jag undrar verkligen vad status på min hörsel är… I don’t wanna know…

Idag fick vi den här på jobbet,alltså ägget, inte haren. Surprise, eller hur var det nu – vem var det som drog i det hela ;) I vilket fall som helst är inte massa påskgodis och nyttighet så förenliga så jag suger fortfarande på karamellen om hur jag ska förhålla mig till detta. Så cellofanet får vara kvar tillsvidare och det stoppar dessutom godisråttor till pojkvänner (som också är ”nyttiga” men just har tömt sitt påskägg som han fick i födelsedagspresent hm, vet inte riktigt om jag håller med). Men påsken är ju lite godishögtid så kommer bli lite tråkigt utan – så får experimentera som jag skrev igår, men nyttigare varianter och se vad man kan hitta på!  

Nej nu blir det faktiskt sova. Tänkte vars uppe länge men detta känns som en fredag och alla som tagit det lugnt en fredagkväll vet hur bra det brukar gå att känna sig pigg då. Imorgon, sovmorgon, uppdatering av CV för en nätverksansökan och Muay Thai på kvällen! Sen ska jag faktiskt ta tag i andra delen av den mörka materian böckerna. Inte så exalterad var sådär, men ska läsa ut dem så det är bara att sätta igång!

0

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.