Sovmorgon och CV

2 april, 2015

Började denna torsdag med sovmorgon. Jätteskönt! Klockan ringde vid 9.30 snoozade en lite stund och lästa sedan jobbmail från sängen och rensade ut inkorgen. 

Sen blev det frukost tinade och mixade mango + kvarg och yoghurt och sen lyx med hemgjord pepparkaksmüsli uppepå! Fick sedan ett till jobbmail som pockade på uppmärksamheten – svarade på det och konstaterade att det gick sådär att vara ledig. Men skönt att rensa upp inför påsken, nu är ändå alla andra lediga så nu är inkorgen tom och lär förbli i stort sett så! Skönt. 

Satt dock i soffan hela förmiddagen (läs till 15ish) och uppdaterade mitt CV. På 3år har det hänt lite – plötsligt är inte den där civilingenjörsutbildningen det vackraste att hänga i granen, och den där musikklassen kanske inte är så intressant. Nu blev det en hel del ”gammalt” kvar ändå men nästa uppdatering får nog städa bort en hel del gammalt groll. Tog i alla fall en bra stund och sen blev det lunch! Pannkakorna – mums!

Sen hade jag tänkt sätta mig i soffan och läsa men efter att ha suttit hela dagen så kände jag att jag fått nog och solen lockade. Så satte på mig träningskläderna laddade ner fitnesspodden och tog en timmes promenad i vårvädret. Fortfarande underbart – men om någon dag lär det vara polleninvasion så blir till Täby Centrum och hämta pollennässprey imorgon.

Nu har jag intagit soffläge, om en bara för en stund.

  Snart bli det Thaiboxning! Sen blir det sen middag och ”jordgubbsmys” med Daniel framför en film. Hej Påsken!

0

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.