Övervunnen deklaration och balkongstolar

27 april, 2015

Yes, jag vann! Över deklarationen alltså! Efter lite support på 2 rader från erfarna källor så lyckades jag lämna in K4-blanketten och deklarationen ikväll. Det dämpade mitt hets lite grann. Har haft en allmänt kämpig dag, var opepp att gå till jobbet, hade visserligen ett intressant möte större delen av förmiddagen med OhlsonSmith och eftermiddagen var okej. Men det är som att all energi används till att orka igenom dagen, tror det är den klassiska pollenallergisäsongen, nässpreyen dämpar symptomet men kroppen inser ändå att något är fel. Så när jag kom hem blev det lite kvar till mellanmål, lyckades slå i huvudet i kylskåpsväggen (fråga mig inte hur!), sen åkte vi iväg till Jysk för att äntligen handla utemöbler till balkongen. Bordet vi ville ha var så klart slut så leverans förhoppningsvis nästa vecka! Men vi passade på att ta med stolarna hem i alla fall. Så nu har vi den nyinköpta gasolgrillen från grannen, köpte den igår så nu är vi grillredo, en Weber typ Q3000 (lite oklart då den är begagnad) nyinköpt gasoltub (kan vara bra!) och två stycken stolar. Så vi kan ju i alla fall sitta ute! (Inte för att man vill de med allt pollen).

Vi passade även på att handla på Willys och fylla på Kvargförrådet – där lyckades jag slå huvudet i bilen. Sen blev det hem till en allt annat är vällagad middag. Och sen var det bara att ge sig på deklarationen igen – som jag faktiskt fick klart vilket var väldigt skönt! Men jag avslutade det hela med att slå huvudet i kaffebordet (alltså hur!!). Så idag har alltså inte varit en speciellt bra dag och någon träning varken orkades eller hans med. Och imorgon är det förreningsmöte så då blir det ingen Thaiboxning heller. Men blåmärkena från i söndags räcker nog ett tag till så det är lugnt ;)

Det är alltså så här fint det ska bli på vår balkong sen (bild lånad från Jysk.se):
http://jysk.se/utemobler/tradgardsmobelset/cafeset/bord-thy-l68cm-2-stolar-gudhjem

Bord Thy och StolarFast vi hittade nästan identiska stolar med annat namn som var billigare och skönare, så blev dem istället. Vi kände inte för att lägga en förmögenhet på utemöbler till en balkong som inte har något tak. Det kommer bli väldigt slitet där ute. Så begagnad grill och Jyskmöbler kändes som precis rätt prisnivå. Entrecôten är inhandlad inför helgen!

 

 

0

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.