Muay Thai och misslyckad deklarering

26 april, 2015

Idag var jag relativt taggad för att åka till träningen, för att vara jag då vill säga. Det var sparring och det var roligt! Tuff träning idag! Började med massa snurrsparkar och snurrslag – de senare gillade jag och provade även i själva sparringen. Körde sen en omgång mot Joel som blev extremt jobbig han låg på och jag låg på och konditionen tog ut sin rätt om vi säger så! Körde även lite slag medans man backar som avslutning – det är svårt och bra att träna på. Hann även med några höga sparkar – det går bättre och bättre i alla fall! 

Sen avslutade jag och Camilla träningen med lite vanlig stretching och obligatorisk lek  – vi hittade en koja!

  Sen blev det hem duscha och göra i ordning lite nudelsoppa (mer gryta som vanligt men still) vi äter nästan aldrig soppa med denna var god! Nudlar, kyckling, ingefära,purjolök och massa champinjoner. Lite improviserad från ett mathemrecept jag hittade!

  Sen blev det bokning av flygbiljetter, och försök att deklarera. Jag och K4a blanketten kom dock inte alls överens och det kändes som grekiska så jag frågade efter hjälp från säkrare källor och får väl göra ett nytt försök i veckan! Så det blev en promenad i björkpollenet till Coop där vi hittade denna fina låda och gjorde en superdeal när vi fick den för ett paket leksandsknäcke då de inte skrivit någon lapp! Jag har letat efter en knäckebrödslåda länge och är mycket nöjd! Och Daniel tyckte den var fin så vi var överens för en gångs skull!

  

0

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.