Onsdag,lillördag och mot fjällen!

18 mars, 2015

Yes, veckan är redan slut för den här gången, eller i alla fall jobb veckan! Nu är väskan packad, Out-Of-Office-replyen påslagen och denna gröna men aningen torftiga middag intagen.Det blev en ”hinner inte träna något som förbränner idag” – middag, kombinerat med en ”vi ska åka bort så jag behöver rensa kylskåpet middag”. Då kan det se ut så här. Men dryga 300 kcal i alla fall och känner mig faktiskt ganska mätt. Té, jag säger bara Té, det är verkligen grejen när man försöker äta nyttigt! Man känner sig mätt och man blir lite varm!

Snart bär det av till YinYogan – räknas inte ens som fysisk aktivitet då det ända man gör är typ ligger på golvet ;) men för en stelis som jag är det nog värdefullt ändå! Sen blir det hem, duscha och packa in i bilen och fara tillbaka till Etuna. Imorgon bär det av till Vemdalen 8.00, så avfärd från päronen strax innan! Första dagarna på brädan i år, glad att det hinns med några dagar i alla fall!

Herrarna i sällskapet är ansvariga för inhandlingen, så det kan bli mycket intressant att se vad vi ska äta framöver. Man kan inte beskylla Daniel för att vara superduktig i köket- men det kanske tar sig!

Nu dags att byta om!

0

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.