Okej Stockholm det snöar!

9 november, 2016

Apropå gårdagens inlägg – okej Stockholm det snöar! Idag måste jag ju faktiskt ge Stockholm att det ser ut som ett rent snökaos. Själv har jag ju befunnit mig upp i Kiruna vilket ironiskt nog inneburit noll snöfall och endast lite snö på gatorna.


Däremot har jag fått rapporter och bilder från Stockholm som tyder på ett ordentlig snökaos. Daniel satt flera timmar i kö innan han tog mitt råd och gav upp köandet. Jag har hört historien om 6 timmar i kö, 3-4 ordentliga skottningar på en dag och bilder från humlegården som bara kan efterliknas med Norra-Norrland. Fast inte just nu då,  för här är det lugnt. Ska bli intressant imorgon att ta sig tillbaka söderut.

Själv har jag pysslat med det här! 


Okej jag kanske inte har spenderat hela dagen med att posa framför kättingredskap…. Men jag har i alla fall hängt i en mässmonter. Snackat säkra lyft blandat med diverse strunt och affärsstrategier med kollegor. Över lag en kortare dag än jag hade förväntar mig.


Kvällen spenderades med onsdags IPA, trevligt sällskap, mediokert standup och diskussioner från högt till lågt. Men ja, en ganska trevlig, osnöig dag. Hur har din varit? 

0

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.