Norrbotten i mitt hjärta

8 oktober, 2016

Det var flera år sen jag var här sist, i Luleå. Norrbotten i mitt hjärta. Fina, kalla underbara staden. Som jag saknat den. Känns extra bra att vara här med det andra hjärtat jag har och få visa staden som var mitt hem i nästan fem år!


Varför är vi här då? Jo för ikväll spelar Eskilstunas stolthet här på Coop Arena – KENT såklart! 

Hittils har vi strosat lite vid hamnen, och genom stan. Igår blev det en enorm middag på Allstar. Gillar du burgare, bärs, ribs och sport är detta the place to be. Men även sådana med mindre intresse för sport – som jag känner sig riktigt hemma här. Dock blev det även i min och Dannes smak lite väl mycket käk. Vi beställde varsin förrätt, men varje förrätt hade nog varit lagom till 4personer, och stora för 2 personer. Här stod vi med varsin och en väntande varmrätt.


Nachos till mig och vitlöksbröd till Danne. Finfint och vrålmycket! Så hörrni, ni kan lätt dela på en om ni går hit!

Den blev det ribs till varmrätt och Sizzling Chicken för Danne.


Jag toppade det hela med en IPA och Danne med den manligaste rosa milkshaken han kunde hitta. (Vad är det med mig och män som älskar rosa milkshakes?!) 


Sen rullade vi ut på en liten bensträckare ned till hamnen innan vi begav oss in på hotellrummet för natten. Bäst att fly fältet innan nattklubben drog igång eller? 


Det känns faktiskt riktigt bra att vara tillbaka i Luleå. Som hemma! Norrbotten i mitt hjärta ❤️

0

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Mathilda Lindersson 8 oktober, 2016 at 19:22

    Tur att du inte träffade en norrlänning och bosatte dig där! Det hade varit så långt till tjejkvällarna då. Sörmland i mitt hjärta! ?

  • Reply Julia 11 oktober, 2016 at 21:09

    Det har visat sig att jag har en viss förkärlek för Hällbybor – så det löste ju sig. Men du skulle gilla Lule också!

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.