När det inte slutar regna och vaniljbullar

29 mars, 2015

Efter att äntligen läst ut del 1 av 3 i serien den Mörka Materian, så tänkte jag gå ut och gå. Men det bara regnade och regnade och regnade, så till slut trotsade jag vädret satte på mig regnkläderna (Tack Daniel för dem!) och gav mig ut på promenad en stund. Det är alltid skönt att komma ut, oavsett hur tråkigt det känns innan.

Sen blev det lite hemgjord risotto alá inspiration från Mamma. Alltså ingen riktig gräddig och ostig sak, utan en mer massa champinjoner och lök och kalkon i. Var väl ingen delux mat, men helt okej och på 251kcal kan jag tala om att man blev riktigt mätt. Tackade den lågkalori middagen för ”hålet” i dagens kalori intag och unnade mig själv vaniljbullar (de var små :) som Daniels mamma bakat. Underbart goda! Tack för de!   

 Så vi smaskade vaniljbullar och bubbelvatten (och lite kaffe till) och såg slut på filmen Equaliser som vi började se igår! Den var bra, våldsam men samtidigt lite snäll då det hela var för ett ”gott syfte”. Nu är det snart läggdags och ladda inför en ny vecka. En kort sådan – plockar ut lite flex på torsdag så det blir bara jobb måndag till onsdag så långhelg väntar. Blev inget påskpyntande idag så får fixa det imorgon! 

God natt!

0

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.