Gymträning och påskpynt

30 mars, 2015

Plötsligt händer det! Efter 2 veckor borta från träning av de flesta former (exkluderar snowboardåkning och promenader) så lyckades jag trotsa regnet och släpa mig iväg till gymmet. Där blev det 15min Crosstraining, och 45min ben och mage (slängde in några armhävningar på sluter bara för att kolla om det var några muskler kvar – tungt men funkar). Och så totalt 30min promenad i regnet fram och tillbaka. I vanliga fall går jag alltid direkt från jobbet när jag ska till gymmet men idag hade jag bilen så passade på att åka hem och lämna den och byta om innan jag stack till gymmet. Sen blev det matlåda från igår (risotto) och en dusch. ( i omvänd ordning)

Sen blev det det jag hade tänkt göra igår. Nämligen påskpyntande! Diskussionen på jobbet idag var att unga kanske inte påskpyntar längre, givet att jag klassificeras som skapligt ung så är svaret ”jo vi påskpyntar visst!”  Se bara här! 

     

Min mamma älskar diverse skumma figurer till påskpynt, och tja jul eller så. Jag har nog ärvt det där. Tycker dessa aningen uppsvullna hönor och de andra aningens pinn-beniga hönan + tuppen är de finaste. Supporta de som står ut från mängden lite helt enkelt!

Utöver det så närmar sig ju påsken = påskägg överallt och det som kallas ”påskbord” alltså julbord/påskbord/smörgåsbord/midsommarmiddag beroende på säsong men som summa sumarum alltid är samma – med julmust/påskmust/sommarmust (okej, det finns inte men vänta ni bara! Ser ni jag har upptäkt hålet på marknaden!) och sen köttbullar, prinskorv, lax i diverse former, ost, bröd i diverse former, ägg (öka mängden till påsk), Aladdin choklad (byt ut mot choklad Ägg – helst med mycket spår av nötter för att förenkla livet för oss nötallergiker) och tja lite mer grejer, men ni fattar vinken. I vilket fall som helst går inget av detta ihop med en ”nyttig påsk”. Jag ska lura lite på det och se om det finns några bra påskrecept modell nyttigare – jag vet – ägg! Men, kanske inte i påskägget – ska pröva att göra några Raw-inspirerade chokladbollar som en nötallergiker kan äta (det är inte det enklaste!) får se hur det går!

Imorgon blir det – ta i trä – att plocka fram boxningshanskar, benskydd och lindor och se vad som har hänt med Thai-konditionen på några veckor. Hörs och syns!

  

0

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.