Muay thai och proteinpannkakor

26 februari, 2015

Alltså träningstiderna nu de gör att jag inte är hemma förens vid 21,sen duscha och göra sig i ordning och sen lyckas laga mat på det. Idag åt jag väl kvällsmat nästan vis 22.30 känns inte riktigt som en bra fördelning över dygnet! Men middagen blev god, och mättande. Proteinpannkor från sista nummeret från MM Sports väldigt mättande måste jag säga. Med blåbär i och sen kvarg med vaniljsmak. Skönt att bli riktigt mätt i alla fall!

Träningen gick ganska bra, vi körde klinch och bara boxning. Måste få upp hastigheten i mina slag. Okej ut men alldeles långsamt tillbaka. Får väl stå och nöta säck någon dag.

Idag ska jag i varje fall försöka sova ”tidigt”  alltså nu… Imorgon blir det tyvärr ingen fys, då jag lovat traineegänget att hänga med på Out Of office AW på berns. Men det kan nog bli trevligt. Dock blir det bara Cola Zero, några drinkar finns det inte plats för i kaloriintag. Men kanske  jag kommer hem hyfsat får det bli en lite promenad och lite fredagsmys med D. Det vore najs! God natt!

image

0

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.