MMA Academy – nu är det bokat

15 april, 2016

Jag var sugen förra året, i år slog vi till – MMA Academy! Under 5 dagar blir det mest bara fighting på schemat. Bikinisäsongen kommer vara räddad sen! 5 dagar thaiboxning och sparring, kommer passa fint med alla blåmärken i kjol och linne efteråt!

MMA Academy

MMA Academy Summer Camp

Så andra veckan i Juli blir det Thaiboxning för hela slanten. Ska bli riktigt spännande! Såklart har jag ”packat med mig” Camilla och troligtvis ett helt gäng till från Combat. Ser verkligen fram emot det. För första gången i Juli så hoppas jag att det inte blir otroligt varmt, för då kommer vi svettas ihjäl.

MMA Academy hålls i Vackstanäs utanför Södertälje, vilket känns skönt – semester men ändå nästan på hemmaplan. Sådär lagom så att man faktiskt kan packa och åka hem om allt känns skit. Jag vet, det kommer med all säkerhet inte hända, men ändå det är ändå en viss trygghet. Annat vore det ju om man åkte på träningsläger i Thailand. Vilket för övrigt också vore coolt. Appropå Thailand, hur går det egentligen att resa runt i Asien med nötallergi, jag är lite skrämd för det? Jag är ju inte superallergisk, men tillräckligt för att jag absolut inte vill råka käka jordnötssås igen (been there, done that – vill inte göra det igen). Tur att inte Japan är ett ”nötland” som Thailand. Men kan ju liksom inte hoppa över ett land för att de gillar nötter – what to do?

I alla fall MMA Academy i sommar – wooho!
”Kollo för vuxna” – kan ju inte slå fel!

0

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.