MC-träff med Biker Babes och Tina Thörner

21 april, 2016

Idag har jag varit på MC-träff, Biker Babes hade föreläsning med Tina ThörnerDesmo Center i Upplands Väsby. Desmo Center är Ducati återförsäljare, och ni vet hur det är när man liksom haft en liten crush innan och inte riktigt kan komma över den, och sen går åren och man hittar någon annan, lever lyckligt och sen dyker den där crushen upp igen. Det hände idag! Jag återfann min crush – Ducati Monster, så snygg! Men jag ska väl försöka vara trogen min kära Gladius ändå, vi trivs ju trots allt väldigt bra ihop. Vi är inte nykära längre, men vi förstår varandra och när vi känner att det är dags att piffa till förhållandet lite så har vi ju faktiskt en liten strypning att lossa på och så blir det lite mer fart i vardagen. Men som alla förhållanden så får man ju betala något för att göra en skillnad och har en känsla av att mer fart i förhållandet kommer resultera i ett större hål i plånboken, försäkringar är inte gratis, och den måste typas om också.

MC-häng och Ducati Monster

Så nu har MC säsongen officiellt dragit igång. En kall och blöt sådan. Tänkte igår att jädrar det kommer bli kyligt att åka hem på kvällen.  Idag så drog molnen ihop sig under eftermiddagen och vid 17 såg det ut att kunna börja regna när som helst. Men man kan ju inte ta bilen till en MC-trträff, så blev hojen. Ny fräsch bensin för säsongen och fräsch luft i däcken fick det bli. Alltså de nya automatiska luftpumparna på macken är fasiken inte MC anpassade, var grymt svårt att ens få den att fylla på luft, själva handtaget var ivägen överallt. Men till slut så. Sen åkte jag 400 meter, sen kom regnet. Lyckades dock hålla mig hyfsat torr innanför skinnstället påväg till Upplands Väsby. Hem var det värre, ösregn, mörkt och kallt. Burr. Men jag kom ju hem även denna kväll. Var glad att jag inte skulle åka till södra sidan stan!

Biker Babes är alltså en skön samling MC-brudar i Stockholmsområdet som träffas och kör MC tillsammans, eller som ikväll, lyssnar på en inspirationsföreläsning av den supercoola bruden Tina Thörner! Nu är MC-säsongen igång, nu kör vi!

1

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.